Arahan penggunaan Maral Gel

Arahan mengenai cara menggunakan Maral Gel

Manual produk Gel Maral adalah asas dan salah satu kelebihan utamanya. Sangat mudah untuk mengetahui cara menggunakan gel.

Hanya ada satu perkara yang dituntut oleh para pakar untuk memusatkan minat mereka - adalah perlu untuk menggunakan produk secara berterusan (setiap hari), kerana jika tidak, hasil yang diramalkan mungkin tidak datang secepat yang anda mahukan.

Masa penerimaan dikira selama 30 hari (tempoh kursus).

Arahan penggunaan
Tindakan Ringkasan
1. Sebelum tidur, sapukan Maral Gel pada zakar. Sebarkan gel sama dengan pergerakan urut, seolah-olah menggosoknya ke dalam. Aplikasi Maral Gel berlaku dalam masa 3 minit sehari dan juga meningkatkan ukuran zakar hingga 6 sentimeter.
2. Untuk hasil terbaik, sapukan Maral Gel 25-30 minit sebelum melakukan hubungan seks.

Melihat seberapa banyak Maral Gel harus disebarkan, dalam kes ini bergantung pada hasil yang diramalkan. Untuk membuat perubahan dalam hubungan dengan gadis itu, untuk menjadikan keintiman seksual paling berwarna, gel mesti digunakan sebelum hubungan seks itu sendiri.

Sapukan sekali sehari untuk menambah kelantangan. Pengilang tidak mengehadkan jangka masa penggunaan Maral Gel dengan cara apa pun. Walau bagaimanapun, disyorkan untuk menggunakannya sekurang-kurangnya sebulan. Jumlah awal dinyatakan selepas 3 minggu.

Sebilangan besar lelaki dan lelaki di Malaysia yang menggunakan gel ini untuk pembesaran zakar menyatakan bahawa ubat ini bukan sahaja membina semula fungsi seksual, tetapi juga menghaluskannya. Sifat pelanggaran hilang untuk masa yang lama.

Ramai lelaki sebelum ini membuat keputusan untuk mendapatkan Maral Gel dan tidak pernah menyesalinya. Dengan sumber khusus di Internet, terdapat banyak kemungkinan ulasan positif mengenai produk ini, yang merupakan jaminan optimum keberkesanannya dan usaha positif pada tubuh. Pembesaran zakar adalah penting.

Petunjuk gel

Petunjuk untuk penggunaan Maral Gel

Maral Gel boleh digunakan oleh lelaki atau lelaki dari semua peringkat umur. Hasilnya akan dapat dilihat pada orang muda dan lelaki tua.

Maral Gel dapat digunakan dalam varian serupa:

  • Ereksi buruk.
  • Kesukaran mencapai orgasme.
  • Seks dalam masa yang singkat.
  • Gangguan pembiakan.
  • Isipadu zakar yang tidak memuaskan.
  • Kesukaran dengan keinginan seksual.


Kontraindikasi untuk penggunaan Maral Gel

Maral Gel tidak mempunyai kontraindikasi, kecuali satu - intoleransi peribadi terhadap 1 bahan.

Dalam tempoh ini, tidak ada situasi penampilan hasil pihak ketiga atau reaksi alergi ketika menggunakan ubat tersebut.

Orang yang belum mencapai usia majoriti pasti dilarang menerima produk tersebut.

Anda boleh membeli gel ini hanya di laman web rasmi pengeluar dengan harga yang menarik untuk anda.