Ulasan mengenai Maral Gel

 • Hendra
  Saya mencuba Maral Gel, zakar saya bertambah 4 cm dalam sebulan, saya menggunakannya ketika saya melakukan perjalanan perniagaan. Singkatnya, saya memilikinya 15 cm, sekarang berukuran 14 dan bertambah tebal. Setibanya saya, isteri saya segera melihat perubahannya, dia bertanya - ada apa dengannya? Saya menjawab bahawa saya makan banyak lobak merah, dan tidak bercakap benar. Dia mula menyukainya.
  Maral Gel
 • Andri
  Saya mempunyai 5 cm ke zakar selama 1. 5 bulan, ia tumbuh tanpa masalah. Saya terkejut. Pada mulanya saya tidak percaya bahawa Maral Gel dapat membantu. Meryl zakar setiap minggu dan hasilnya benar-benar ada dan lebih daripada yang sesuai dengan saya, sekarang saya mempunyai 20 cm dengan sen, saya dulu 15 dengan ekor kuda.
  Maral Gel
 • Hendra
  Perkara !!! Saya pergi untuk memberikan ulasan untuk kegembiraan, pendeknya, saya telah menggunakannya selama 2 minggu, saya sudah meningkat 2 sentimeter, hari ini penguasa saya telah mengesahkannya, secara umum saya terus menggunakannya dengan senang hati dan saya menasihati semua orang.
  Maral Gel
 • Yogi
  Saya memutuskan untuk membesarkan zakar saya dengan Maral Gel. Saya memanfaatkannya dan dalam 5 minggu penis saya meningkat 4 cm dan ketebalannya tidak realistik. Pelanggan menjerit dengan senang hati (saya bekerja di striptis), kebetulan zakar saya tidak naik hingga akhir dan menyakitkan mereka, seperti yang mereka sendiri akui. Tetapi saya menjadi lebih yakin diri, saya berasa lebih baik.
  Maral Gel
 • Andri
  Bukan untuk mengatakan bahawa saya tidak menyukai ukuran saya, tetapi masih mahu menambah beberapa sentimeter tambahan. Saya mencari cara untuk melakukannya untuk masa yang lama, tetapi pada akhirnya saya menjumpai Maral Gel. Dan anda tahu apa? Saya sangat gembira dengan hasilnya, zakar saya bertambah 4 sentimeter dalam sebulan! Saya menasihati semua orang.
  Maral Gel
Penilaian pengguna Maral Gel
4.2
19