Jenis dan penggunaan lampiran untuk pembesaran dan penebalan zakar

Persoalan panjang organ pembiakan membimbangkan ramai lelaki, kerana mereka sering tidak berpuas hati dengan saiz mereka. Hari ini, pelbagai kaedah dan alat digunakan untuk memanjangkan zakar lelaki. Walau bagaimanapun, ramai yang membezakan daripada semua jenis muncung ini pada zakar, yang membantu meningkatkan saiz lingga dengan sendirinya.

Apakah muncung dan untuk apa ia digunakan?

Nozel sambungan - alat yang digunakan untuk meningkatkan zakar lelaki semasa melakukan hubungan seks. Sesetengah mengelirukan mereka dengan pemanjang, bagaimanapun, ia adalah peranti yang sama sekali berbeza.

Extenders digunakan untuk menukar saiz zakar secara fizikal, dan muncung diperlukan hanya untuk hubungan seksual yang lebih baik.

Setelah berurusan dengan penerangan asas peranti, anda harus mengetahui untuk apa ia paling kerap digunakan. Terdapat beberapa sebab mengapa mereka menggunakan peranti sedemikian:

 • panjang dan ketebalan zakar yang tidak mencukupi,
 • ketidakpuasan hati pasangan semasa hubungan seks,
 • hubungan intim pendek,
 • peningkatan sensitiviti kepala,
 • ejakulasi cepat,
 • lemah syahwat dalam pasangan seksual.

Walau bagaimanapun, selalunya ia digunakan kerana dimensi kecil organ pembiakan.

Varieti

Sebelum menggunakan muncung pada zakar, anda perlu membiasakan diri dengan jenis utama peranti ini. Hari ini terdapat sejumlah besar muncung yang sesuai dengan hampir mana-mana lelaki.

buka

Model terbuka paling kerap digunakan oleh lelaki semasa persetubuhan. Peranti ini digunakan bukan untuk memanjangkan, tetapi untuk menebal lingga.

jenis muncung untuk pembesaran zakar

Ini memberikan rangsangan tambahan kepada faraj pasangan semasa bercinta. Dari segi fungsinya, model ini menyerupai peranti lain - cincin erektil.

Untuk menggunakan model terbuka, organ seksual dibawa ke keadaan ereksi. Jika lingga tidak teruja, peranti tidak akan berfungsi untuk membesarkan zakar.

tertutup

Peranti tertutup dianggap sebagai model muncung klasik untuk lelaki. Perbezaan mereka daripada peranti terbuka ialah ia digunakan sebagai lanjutan kejantanan. Secara luaran, peranti itu kelihatan seperti pad kecil yang diletakkan di kepala zakar.

Kelebihan utama model tertutup adalah pencegahan ejakulasi pramatang semasa hubungan seks.

Bergetar

Untuk memuaskan pasangan seksual anda, disyorkan untuk menggunakan peranti yang dilengkapi dengan urutan getaran khas.

muncung pembesaran zakar bergetar

Terdapat pelbagai model getaran dari segi kos dan fungsinya. Yang mahal dilengkapi dengan tetapan kelajuan getaran dan dijual dengan alat kawalan jauh.

berjerawat

Varieti dengan jerawat di permukaannya harus dibezakan. Pengubahsuaian peranti sedemikian berbeza dari segi ketinggian, panjang, bentuk dan juga bilangan jerawat. Model yang lebih mahal ditutup dengan bola yang dibuat dalam bentuk corak.

timbul

Alat bantuan untuk zakar dibezakan oleh permukaannya, yang berbeza daripada model lain. Permukaan boleh ditutup dengan corak tiga dimensi, pancang panjang atau bola kecil. Salutan tidak standard sedemikian akan memberikan gadis itu pengalaman yang tidak dapat dilupakan kerana rangsangan tambahan pada faraj.

muncung batang lelaki diperbesarkan

Perangsang

Selalunya ia digunakan untuk menebal zakar, kerana ia diperbuat daripada silikon. Ciri tersendiri model perangsang silikon ialah corak pada permukaan dan bentuk tersendiri peranti. Disebabkan ini, rangsangan tambahan pada dinding faraj pasangan tercapai. Kelemahan sesetengahnya termasuk penurunan sensitiviti kepala apabila menggunakan muncung ini untuk membesarkan zakar.

Sebelum membeli model yang merangsang, adalah disyorkan agar anda membiasakan diri dengan jenisnya. Contohnya, kedai menjual model dengan perangsang klitoris tambahan atau urutan getaran.

Model Terkemuka

Sebelum anda membeli pembesar zakar, anda perlu membiasakan diri dengan model yang berkesan dari pengeluar terkenal. Hanya selepas membiasakan diri dengan mereka, anda boleh membeli muncung yang berkualiti tinggi dan sesuai untuk lingga.

seorang lelaki melihat ke dalam seluarnya dan ingin membesarkan batang dengan muncung

Model #1

Ia berbeza daripada model lain, kerana ia datang dalam bentuk cincin yang dilengkapi dengan getaran. Peranti ini diperbuat daripada silikon tahan lama dan oleh itu mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang.

Apabila digunakan, model ini dilekatkan dengan penahan pada skrotum, dan zakar tegak diletakkan di dalam cincin. Bahagian atas gelang dengan peluru bergetar terletak berhampiran kepala. Bahagian getaran peranti diletakkan dalam bekas pelindung, yang memungkinkan untuk menggunakannya walaupun di dalam air. Model akan meningkatkan panjang zakar semasa hubungan seks sebanyak lima sentimeter.

Model #2

wanita di atas katil dengan seorang lelaki yang membesarkan batang dengan muncung

Dalam pembuatan model, silikon khas digunakan, yang memungkinkan untuk memegang lingga dengan ketat dan mengulangi bentuknya dengan tepat dengan kontur. Model ini sesuai untuk lelaki yang mempunyai sensitiviti kepala yang lemah, kerana ia tidak menjejaskan sensasi sentuhan sentuhan dengan pasangan.

Model ini dijual dalam satu set dengan tiga sambungan, dengan bantuan yang panjangnya meningkat sebanyak 2-3 cm, dan diameter sebanyak 1. 5 cm.

Model #3

Pada penghujungnya terdapat beberapa pancang kecil padat, dan peranti itu sendiri ditutup dengan corak pelepasan. Menggunakan peranti, kejantanan memanjang sebanyak 5–6 cm dan menebal sebanyak 2 cm.

wanita dengan lelaki muncung batang diperbesarkan

Peranti ini dihasilkan tanpa antena tambahan di kepala.

Model No. 4

Secara luaran, muncung ini tidak mempunyai ciri. Dia, seperti banyak peranti lain, ditutup dengan corak pelepasan dan mempunyai pancang kecil yang keras di kepalanya. Ciri-ciri yang membezakan termasuk penggetar di pangkalan, dibuat dalam bentuk arnab. Ia secara automatik mula berfungsi apabila sentuhan sentuhan dengan rakan kongsi.

Model No. 5

Ini adalah model mahal yang diperbuat daripada kulit siber berkualiti tinggi dan dilengkapi dengan getaran boleh laras. Semasa operasi, peranti memanaskan sehingga suhu badan, supaya pasangan tidak merasakan apa-apa perbezaan antara muncung dan kemaluan sebenar lelaki itu. Pembangun cuba secara lahiriah menjadikan peranti ini serupa mungkin dengan ahli sebenar. Tong model itu sangat licin, dan di tepi terdapat kepala merah jambu.

Apabila menggunakan muncung ini untuk memanjangkan ketebalan, organ meningkat sebanyak 2 cm, dan panjangnya - sebanyak 5-6 cm.

Ciri-ciri aplikasi

Sebarang muncung pemanjangan dan penebalan dibuat dengan cara yang hampir sama. Oleh itu, terdapat cadangan asas yang diikuti apabila menggunakan mana-mana model.

Sebelum menggunakan peranti yang dibeli, ia dibasuh dengan teliti dalam larutan yang disediakan daripada air dan sabun antibakteria. Ini dilakukan untuk membasmi kuman muncung. Selepas mencuci peranti, ia diregangkan dengan panjang dan lebar supaya tidak ada masalah dengan memasang muncung. Sesetengah lelaki meletakkan sedikit bedak ke dalam sebelum digunakan, supaya organ kemaluan masuk dengan lebih baik.

Muncung ditarik ke permukaan organ dengan berhati-hati supaya tidak merosakkan apa-apa secara tidak sengaja. Apabila kepala masuk sepenuhnya ke dalam peranti, anda boleh melancarkan bahagian lain sepanjang zakar.

keintiman dengan muncung untuk pembesaran zakar

Sebelum hubungan seksual, permukaan muncung dilincirkan dengan pelincir. Ini dilakukan supaya pasangan tidak mengalami kesakitan dan ketidakselesaan semasa hubungan seks. Semasa keintiman, semua pergerakan dilakukan dengan sangat berhati-hati dan perlahan.

Muncung memerlukan penjagaan yang betul dan oleh itu, sejurus selepas tamat hubungan seksual, ia dibasuh dengan sabun dan dikeringkan. Perlu diingat bahawa adalah dinasihatkan untuk mencuci peranti selepas setiap ejakulasi.

Kontraindikasi

Untuk meregangkan zakar, setiap lelaki boleh menggunakan muncung yang betul. Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa kaveat yang perlu anda ketahui:

pembesar zakar
 • Jangan gunakan peranti sedemikian untuk seks oral atau dubur.
 • Nozel digunakan dengan ketat mengikut arahan.
 • Nozel tidak boleh dipakai oleh orang yang mempunyai penyakit darah.
 • Lelaki dengan penyakit kardiovaskular harus berjumpa doktor sebelum menggunakan muncung.
 • Sebelum digunakan, anda harus memastikan bahawa tiada alahan kepada bahan dari mana muncung dibuat.

Kesimpulan

Kadangkala hubungan seks dengan pasangan tidak mendatangkan keseronokan kerana zakar yang kecil. Untuk menyelesaikan masalah ini, pembesar zakar digunakan.